Izvještaj s foruma “Kako smo razvili prehrambeni proizvod?”

MOSAIC incubator novosti   •   Srpanj, 2021.

30.6.2021. je održan 2.forum MOSAIC incubatora “Kako smo razvili prehrambeni proizvod?” u prostorijama CEDRA-e Split.
Fokus je bio na načinima razvoja proizvoda malih proizvođača prehrambenih proizvoda.

Nakon što je voditelj inkubatora Domagoj Vrvilo predstavio usluge inkubatora, održan je kratki panel s predstavnicima OPG Perdijić i OPG Marušić.
Raspravljalo se o načinima razvoja prehrambenih proizvoda, prvenstveno proizvodnji meda i mljekarskih proizvoda, odnosno kozjeg mlijeka i sira.

Case study (studija slučaj) je bio posvećen ‘Jutoj Spizi, brendu iza OPG Branko Bočina, zaslužnom za proizvodnju ljutih umaka.

Šećer na kraju je bila degustacija izvrsnih proizvoda prisutnih proizvođača – od meda (OPG Perdijić), kozjeg sira i jogurta (OPG Marušić) i zdravih poslastica (OPG Spara).

Uskoro konferencija i edukacije

Zahvaljujemo projektnom partneru CEDRA-i na gostoprimstvu, te svima koji su bili prisutni.
Ako niste mogli prisustvovati, bez brige. U bližoj budućnosti planiramo još događaja, od kojih izdvajamo konferenciju o marketingu hrane i  Školu digitalnog marketinga i razvoja proizvoda. 

Napominjemo da su ovi događaji i aktivnosti namijenjeni malim i srednjim poduzećima s prostora UAS-a (Urbana aglomeracija Split), iz sektora hrane i biotehnologije, koji žele steći znanja i vještine na području digitalnog marketinga i razvoja proizvoda.

Pogledajte galeriju fotografija!

Prijavite tvrtku

    CEDRA