MOSAIC incubator

MOSAIC incubator je specijalizirani poduzetnički inkubator usmjeren na razvoj i mentoriranje malih i srednjih poduzetnika koji žele ulagati u razvoj i digitalnu promociju svojih proizvoda. S obzirom na svoju orijentiranost na znanja i tehnologije MOSAIC incubator se razlikuje od uobičajenih poslovnog inkubatora usmjerenih na povoljan najam poslovnih prostora i jednostavnih poslovnih usluga. Svakom klijentu inkubatora se pristupa individualno vodeći se njihovim specifičnim potrebama te se pristup kreira u skladu sa stupnjem razvijenosti proizvoda ili usluge. Usluga MOSAIC incubatora obvezno uključuje edukacije o primjeni nove tehnologije koja će omogućiti poduzetniku višegodišnju konkurentnost na lokalnom i globalnom tržištu. Savjetodavna pomoć prilagođava se potrebama svakog projekta, usmjeravajući ga na najnovije tehnologije za unaprjeđenje poslovanja. 

NAJČEŠĆA PITANJA

MOSAIC incubator malim i srednjim poduzećima pruža savjetodavnu podršku i vodstvo prilikom razvoja njihovih proizvoda, digitalne transformacije poslovanja te strateškog planiranja i financiranja putem EU fondova. 

Usluge i programe MOSAIC incubatora mogu koristiti pojedinci koji imaju ideju i trebaju podršku u njenom razvoju i komercijalizaciji te poduzetnici koji djeluju u sektorima poljoprivrede, hrane i bioekonomije kao i kreatori tehnologija čija se rješenja mogu koristiti u spomenutim sektorima. 

Zahvaljujući trenutnom projektu sufinanciranom putem EU dio usluga MOSAIC incubatora je besplatan za poduzetnike s područja Urbane aglomeracije Split. 

Urbana aglomeracija split

Broj korisnika MOSAIC incubator nije definiran i ovisi o pojedinim uslugama i zahtjevima korisnika. Međutim, usluge koje će biti dostupne kroz EU projekt može besplatno koristiti 25 poduzetnika.

MOSAIC inkubator nudi informativnu, edukativnu i savjetodavnu podršku svim svojim korisnicima. Naglasak djelovanja su stjecanje novih digitalnih vještina i razvoj proizvoda. Uz osnovne usluge, inkubator svojim korisnicima može ponuditi usluge upravljanja, knjigovodstva, financiranja i druge usluge potrebne za samostalno vođenje moderne i digitalizirane tvrtke.

Cijene korištenja usluga ovise o vrsti usluga i zahtjevima korisnika. Međutim, usluge koje će biti dostupne kroz EU projekt će za odabrane poduzetnike biti u cijelosti besplatne.

Prijave i upite o mogućnostima uključenja u programe koje MOSAIC incubatora provodi u okviru EU projekta moguće izvršiti putem obrasca koji je dostupan ovdje.

Prije pristupanja programu inkubatora sa potencijalnim korisnicima se obavlja informativni razgovor i/ili se popunjava upitnik kako bi se korisnika usmjerilo na odgovarajući program podrške.

PROMIJENIMO TRŽIŠTE ZAJEDNO
Uključite se u aktualne programe koje provodi MOSAIC incubator.
PRIJAVITE SE