MOSAIC Incubator

MOSAIC incubator je specijalizirani poduzetnički inkubator usmjeren na mentoriranje svih malih i srednjih poduzetnika koji žele ulagati u razvoj i digitalnu promociju svojih proizvoda.  S obzirom na svoju orijentiranost potpuno se razlikuje od tipičnog poslovnog inkubatora. Svakom klijentu inkubatora pristupamo individualno vodeći se njihovim specifičnim potrebama te u skladu sa stupnjem razvoja proizvoda ili usluge koju nude na tržištu. Tipična usluga Mosaic incubatora obvezno uključuje uvođenje i edukacije o primjeni nove tehnologije koja će omogućiti poduzetniku višegodišnju konkurentnost na lokalnom i globalnom tržištu. Savjetodavna pomoć prilagođava se potrebama svakog projekta, usmjeravajući ga na najnovije tehnologije za unaprijeđenje poslovanja.

NAJČEŠĆA PITANJA

MOSAIC incubator svojim članovima, malim i srednjim poduzećima pruža besplatnu savjetodavnu podršku i vodstvo prilikom razvoja i digitalne promocije njihovih proizvoda.

U MOSAIC incubator se mogu priključiti sva mala i srednja poduzeća s područja Urbane aglomeracije Split koja djeluju u sektoru hrane i bioekonomije. Urbana aglomeracija split

Broj slobodnih mjesta u inkubatoru je ograničen. Na eventima i edukacijama može sudjelovati najviše 25 predstavnika tvrtki.

Inkubator nudi informativnu, edukativnu i savjetodavnu podršku svim svojim korisnicima. Naglasak stavljamo na stjecanje novih digitalnih vještina i i razvoj proizvoda. Uz osnovne usluge, inkubator svojim korisnicima može ponuditi usluge upravljanja, knjigovodstva i druge usluge potrebne za samostalno vođenje moderne i digitalizirane tvrtke.

Da, članstvo u inkubatoru je potpuno besplatno!

Prijaviti se možete putem obrasca na našim stranicama.
Prije pristupanja programu inkubatora potencijalni korisnik će proći kratku provjeru naših djelatnika, te riješiti test digitalnih vještina.
Cilj testiranja je kreirati potpuno prilagođeni program edukacija.

OSVOJIMO GLOBALNO TRŽIŠTE ZAJEDNO
Prijavite svoju tvrtku u Mosaic incubator
PRIJAVITE SE