Održan 1. forum MOSAIC incubatora

MOSAIC incubator novosti   •   Svibanj, 2021.

27.5.2021.  je održan 1.forum MOSAIC incubatora u prostorijama CEDRE Split pod nazivom “Razvoj i digitalna promocija prehrambenih proizvoda s prostora Urbane aglomeracije Split”

Za početak, Antonela Alvir (MOSAIC incubator d.o.o.) je predstavila projekt „Razvoj novih visokokvalitetnih usluga poduzetničko potporne institucije za razvoj novih tehnologija“ u sklopu kojeg se održao i forum. Nositelj projekta je MOSAIC incubator, a partner CEDRA Split.

Poslušali smo predavanje na temu: “Kako odabrati prave digitalne kanale za promociju prehrambenih proizvoda” i naučili kako pravilno koristiti društvene mreže za promociju hrane.

Saznali smo i koji su trenutni trendovi u oglašavanju poljoprivrednih proizvoda na području Europske Unije, te koji su digitalni kanali prvaci u prodaji prehrambenih proizvoda.

Na Case studyu smo imali priliku pogledati objave domaćih proizvođača koji uspješno koriste društvene mreže u promociji svojih proizvoda. 

Gostujući predavač, Kristijan Škarica, suosnivač startupa The Gepek, prezentirao je kako The Gepek doprinosi digitalizaciji poljoprivrede i omogućava poljoprivrednicima raznih profila u širenju i plasiranju robe na druga zanimljiva tržišta.

Na kraju bismo zahvalili našem projektnom partneru CEDRI Split na gostoprimstvu kao i svima koji su sudjelovali.
Među ostalim aktivnostima, uskoro planiramo održavanje 2. foruma, o čemu ćemo vas obavijestiti putem naše web stranice i društvenih mreža. 

Prijavite se na 2.  forum MOSAIC incubatora!

Ako ste i vi željeli, ali niste imali priliku sudjelovati na našim predavanjima i edukacijama, još stignete. Prijaviti se možete putem forme ispod teksta.

Vidimo se sljedeći mjesec na novom forumu MOSAIC incubatora!
Svoje mjesto rezervirajte ne vrijeme.

    CEDRA