Škola digitalnog razvoja i novih proizvoda

Škola digitalnog marketinga i razvoja proizvoda (engl. product development) je interaktivni i intenzivni trening program usmjeren na praktična znanja u domeni digitalnog marketinga i razvoja proizvoda. Namijenjena je poduzetnicima sa područja Urbane aglomeracije Split koji se susreću sa izazovima promocije, plasmana i prodaje proizvoda na novim i digitalnim tržištima ili žele pobliže upoznati metodologiju razvoja novih proizvoda / usluga.

Cilj ovog programa nije obučiti poduzetnike o naprednim tehničkim i specijalističkim znanjima potrebnim za izradu Web stranice, optimizaciju sadržaja, Google Analytics i sl., nego im dati praktične smjernice u okviru ove problematike te ih upoznati sa važnostima koncepata koji se u tim području koristima. Primjerice, neke od tema koje će se predstaviti sudionicima su „optimizacija teksta“, učinkovitost kampanja, komunikacija putem e-maila i sl.

Škola digitalnog marketinga i razvoja proizvoda će se organizirati kao dvodnevni online program prema sljedećem rasporedu:

  1. dan: 18. 07. 2022. od 10:00 do 14:00
  2. tema – Razvoj novih proizvoda Oglašavanje i vrste oglašavanja
  3. tema – Digitalni marketing i prodaja
  1. dan: 19. 07. 2022. od 10:00 do 14:00
  2. tema – Storytelling
  3. tema – Tehnologija i digitalna transformacija

Škola digitalnog marketinga i razvoja proizvoda (engl. product development) je jedna od osam usluga razvijenih u okviru projekta “Razvoj novih visokokvalitetnih usluga poduzetničko potporne institucije za razvoj novih tehnologija (KK.03.1.2.10.0005) kojeg zajednički provode MOSAIC incubator d.o.o. i CEDRA SPLIT j.d.o.o.

Za poduzetnike s područja Urbane aglomeracije Split koji djeluju u sektoru hrane i bioekonomije sudjelovanje u programu je besplatno.

Za sudjelovanje se možete prijaviti popunjavanjem forme za prijavu, putem e-maila info@mosaincincubator.com ili na mobitel 091 352 9070 (poziv, sms, WhatsApp).