Mentorski program za digitalnu transformaciju društvenih poduzetnika

Što je mentorski program za digitalnu transformaciju društvenih poduzetnika?

Mentorski program za digitalnu transformaciju društvenih poduzetnika program je informiranja, savjetovanja i podrške društvenih poduzetnika u boljem korištenju mogućnosti digitalnih tehnologija u razvoju i promicanju njihovog poslovanja, povećanju njihove produktivnosti, vidljivosti, inovativnosti, profitabilnosti i održivosti.

Program provodi tim stručnjaka iz CEDRA-e koja je partner na našem EU projektu.

Za koga je namijenjen program za digitalnu transformaciju društvenih poduzetnika?

Za poduzetnike početnike, mikro i male poduzetnike koji proizvode robe, usluge ili tehnologiju u sektoru hrane i bioekonomije te djeluju na području Urbane aglomeracije Split.

U programu mogu sudjelovati najviše 2 predstavnika jedne tvrtke. Preporučamo da predložite osobe iz menadžmenta te osobe koje su zadužene za upravljanje, razvoj, tehnologiju, strateško planiranje i organizaciju.

 Kako mogu sudjelovati u programu za digitalnu transformaciju društvenih poduzetnika?

Ukoliko su ispunjeni gore navedeni uvjeti dovoljno je poslati prijavu putem formulara prijavi se nakon čega će te biti kontaktirati od osoblje iz CEDRA-e za detaljan razgovor.

Koliko košta program?

Program je za sudionike koji ispunjavaju gore navedene uvjete besplatan.

Koliko program traje?

Predviđeno je da program traje 3 tjedna i da se održava kroz mjesec studeni 2022. godine.

Zašto se uključiti u program?

Uključenjem u program naučit ćete kako koristiti digitalne tehnologije i rješenja u promicanju vizije, misije, ciljeva, programa, projekata i aktivnosti vaše organizacije, kvalitetnijem komuniciranju s vašim zaposlenicima, kupcima, članovima, korisnicima, podupirateljima i promotorima i njihovom aktivnijem sudjelovanju u radu i razvoju društvenog poduzeća, izgradnji njihovih kapaciteta i vještina, uključivo i poslovnih i digitalnih, unapređenju postojećih i razvoju novih programa, projekata, aktivnosti, proizvoda i usluga te stvaranju novih vrijednosti i partnerstava.

Program je zamišljen kao skup konzultativnih sastanaka koji uključuje mapiranje vaših interesa, potreba, ciljeva, problema i mogućnosti i sagledavanje načina na koji digitalne tehnologije mogu doprinijeti kvalitetnom odgovoru na njih.

Mentorski program za digitalnu transformaciju društvenih poduzetnika je jedna od osam usluga razvijenih u okviru projekta “Razvoj novih visokokvalitetnih usluga poduzetničko potporne institucije za razvoj novih tehnologija (KK.03.1.2.10.0005) kojeg zajednički provode MOSAIC incubator d.o.o. i CEDRA SPLIT j.d.o.o.  

Za poduzetnike s područja Urbane aglomeracije Split koji djeluju u sektoru hrane i bioekonomije sudjelovanje u programu je besplatno.  

Za sudjelovanje se možete prijaviti popunjavanjem forme za prijavu, putem e-maila info@mosaincincubator.com ili na mobitel 091 352 9070 (poziv, sms, WhatsApp).