Intenzivni program razvoja proizvoda

Što je intenzivni program razvoja proizvoda?

Većina poslovnih ideja nažalost propadne jer pokleknu u procesu transformacije ideje u proizvod. Kako bismo olakšali taj proces te upoznali poduzetnike s metodama i tehnikama razvoja novih proizvoda (ili usluga) osmislili smo intenzivni program razvoja proizvod kroj koji će polaznici zajedno s mentorima definirati kupovni proces odnosno takozvani customer journey, oblikovati poslovni model, identificirati resurse te definirati plan i strategiju izlaska na tržište.

Program provode stručnjaci za poduzetništvo uz podršku osoblja MOSAIC incubatora.

Za koga je namijenjen program digitalnog marketinga?

Za poduzetnike početnike, mikro i male poduzetnike koji proizvode robe, usluge ili tehnologiju u sektoru hrane i bioekonomije te djeluju na području Urbane aglomeracije Split.

U programu mogu sudjelovati najviše 2 predstavnika jedne tvrtke. Preporučamo da za sudjelovanje u programu predložite osobe koje su zadužene za prodaju, marketing, tehnologiju i strateško planiranje.

Kako mogu sudjelovati u programu digitalnog marketinga?

Ukoliko su ispunjeni gore navedeni uvjeti dovoljno je javiti se putem forme za prijavu nakon čega Vas kontaktirati osoblja MOSAIC incubatora za detaljan razgovor.

Koliko košta program?

Program je za sudionike koji ispunjavaju gore navedene uvjete besplatan.

Koliko program traje?

Predviđeno je da program traje 3 tjedna i da se održava kroz studeni. Na tjednoj razini je predviđen angažman od do 6 sati.

Gdje i kako se program održava?

Budući je fokus programa praktičan rad izravno s mentorom te u timu s kolegama sudionicima programa većina aktivnosti će se održavati uživo na adresi R. Boškovića 15, Split. Dio aktivnosti, poput individualnih savjetovanja, rješavanja zadataka i sl. će se obavljati elektroničkim putem (e-mail, Zoom i sl.).

Zašto se uključiti u program?

Prednost ovog programa je njegova usmjerenost na specifičnosti i probleme vezane za sektor hrane i bioekonomije.

Osim kroz teme specijalizacija se ogleda i u odabiru sudionika i idealnoj prilici za umrežavanje.

Velika vrijednost programa je individualan rad s mentorima te činjenica da se radi na konkretnom primjeru svakog poduzetnika umjesto studijama slučaja i teoretskim primjerima.

Na kraju će svi sudionici imati priliku prezentirati planove razvoja svojih proizvoda te dobiti povratnu informaciju od drugih sudionika te mentora.

Sve zainteresirane pozivamo da se prijave putem forme za prijavu.

Intenzivni program razvoja proizvoda je jedna od osam usluga razvijenih u okviru projekta “Razvoj novih visokokvalitetnih usluga poduzetničko potporne institucije za razvoj novih tehnologija (KK.03.1.2.10.0005) kojeg zajednički provode MOSAIC incubator d.o.o. i CEDRA SPLIT j.d.o.o.  

Za poduzetnike s područja Urbane aglomeracije Split koji djeluju u sektoru hrane i bioekonomije sudjelovanje u programu je besplatno.  

Za sudjelovanje se možete prijaviti popunjavanjem forme za prijavu, putem e-maila info@mosaincincubator.com ili na mobitel 091 352 9070 (poziv, sms, WhatsApp).