Intenzivni program digitalnog marketinga

Što je intenzivni program digitalnog marketinga?

Kroz ovaj program sudionici će kroz izravan rad s mentorima razvijati vlastitu strategiju digitalnog marketinga te postaviti osnovne elemente za digitalni marketing kao što web stranica, društvene mreža, alati za komunikaciju, web shopovi i sl.

Cilj programa nije postati stručnjak za digitalni marketing nego razumjeti važnost i mogućnosti primjene digitalnog marketinga u redovnom poslovanju.

Program provode stručnjaci za digitalni marketing uz podršku osoblja MOSAIC incubatora.

Za koga je namijenjen program digitalnog marketinga?

Za poduzetnike početnike, mikro i male poduzetnike koji proizvode robe, usluge ili tehnologiju u sektoru hrane i bioekonomije te djeluju na području Urbane aglomeracije Split.

U programu mogu sudjelovati najviše 2 predstavnika jedne tvrtke. Preporučamo da za sudjelovanje u programu predložite osobe koje su zadužene za prodaju, marketing, tehnologiju.

Kako mogu sudjelovati u programu digitalnog marketinga?

Ukoliko su ispunjeni gore navedeni uvjeti dovoljno je javiti se putem forme za prijavu nakon čega Vas kontaktirati osoblja MOSAIC incubatora za detaljan razgovor.

Koliko košta program?

Program je za sudionike koji ispunjavaju gore navedene uvjete besplatan.

Koliko program traje?

Predviđeno je da program traje 3 tjedna i da se održava kroz studeni. Na tjednoj razini je predviđen angažman od 4 do 6 sati.

Gdje i kako se program održava?

Budući je fokus programa praktičan rad izravno s mentorom te u timu s kolegama sudionicima programa većina aktivnosti će se održavati uživo na adresi R. Boškovića 15, Split. Dio aktivnosti, poput individualnih savjetovanja, rješavanja zadataka i sl. će se obavljati elektroničkim putem (e-mail, Zoom i sl.).

 Zašto se uključiti u program?

Prednost ovog programa je njegova usmjerenost na specifičnosti i probleme vezane za sektor hrane i bioekonomije. Osim kroz teme specijalizacija se ogleda i u odabiru sudionika i idealnoj prilici za umrežavanje. Velika vrijednost programa je individualan rad s mentorima te činjenica da se radi na konkretnom primjeru svakog poduzetnika umjesto studijama slučaja i teoretskim primjerima.

Na kraju će svi sudionici imati priliku prezentirati svoje marketinške strategije i planove te dobiti povratnu informaciju od drugih sudionika te mentora.

Sve zainteresirane pozivamo da se prijave putem forme za prijavu.

Intenzivni program digitalnog marketinga je jedna od osam usluga razvijenih u okviru projekta “Razvoj novih visokokvalitetnih usluga poduzetničko potporne institucije za razvoj novih tehnologija (KK.03.1.2.10.0005) kojeg zajednički provode MOSAIC incubator d.o.o. i CEDRA SPLIT j.d.o.o.  

 Za poduzetnike s područja Urbane aglomeracije Split koji djeluju u sektoru hrane i bioekonomije sudjelovanje u programu je besplatno.  

 Za sudjelovanje se možete prijaviti popunjavanjem forme za prijavu, putem e-maila info@mosaincincubator.com ili na mobitel 091 352 9070 (poziv, sms, WhatsApp).