Forum za male tvrtke sa velikim planovima

MOSAIC incubator novosti   •   Svibanj, 2021.

Tvrtka MOSAIC incubator organizira svoj prvi forum pod nazivom: “Razvoj i digitalna promocija prehrambenih proizvoda sa prostora Urbane aglomeracije Split”. Forum će se održati 27. svibnja u 10 sati u prostorijama CEDRA-e Split. Sudjelovati mogu svi mali i srednji poduzetnici iz prehrambenog sektora koji se nalaze na prostoru Urbane aglomeracije Split.

Zašto organiziramo forum?

Forum je samo jedna od brojnih usluga koje će biti na raspolaganju poduzetnicima početnicima iz prehrambenog sektora u sklopu projekta “Razvoj novih visokokvalitetnih usluga poduzetničko potporne institucije za razvoj novih tehnologija”

Cilj projekta je osnažiti male i srednje poduzetnike iz prehrambenog sektora, mentorirati razvoj njihovih proizvoda i educirati ih za promociju vlastitih proizvoda putem digitalnih kanala.

Na forumu se imate priliku upoznati sa uslugama koje poduzetnicima stoje na raspolaganju do završetka projekta. Isto tako na forumu će se održati zanimljiva predavanja i najaviti praktične radionice za polaznike.

Tko je sve uključen u organizaciju foruma?

Organizator foruma je MOSAIC incubator d.o.o. a partner na projektu je CEDRA Split j.d.o.o.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Što vas očekuje na forumu?

  • Nakon uvodnog govora Marin Urlić (CEDRA Split), Antonela Alvir (MOSAIC incubator) će predstaviti inkubator kao i projekt sufinanciran sredstvima Europske unije.
  • Poduzetnicima zainteresiranima za potpore Europske unije, Ante Plazonić (Plant Team j.d.o.o) će otkriti koji su EU natječaji trenutno otvoreni, koji su u najavi te što je potrebno za prijavu.
  • Danas, kad je gotovo svačije poslovanje djelomično ili potpuno preseljeno u online svijet, bitno je znati preko kojih digitalnih kanala promovirati prehrambene proizvode. O tome će govoriti Ante Plazonić, (Plant Team j.d.o.o).
  • Je li digitalna poljoprivreda mit ili budućnost razjasnit će Kristijan Škarica, product development manager (The Gepek).
  • Na kraju će svi sudionici foruma moći sudjelovati u raspravi o tome promoviraju li lokalni proizvođači svoje proizvode putem digitalnih kanala.

Rasprava za kraj će se pozabaviti pitanjem koriste li lokalni proizvođači digitalne kanale u promociji vlastitih proizvoda i kakve rezultate polučuju.
Forum je organiziran u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama.

Kada i gdje se održava forum?

Forum će se održati u prostorijama CEDRE (Split 3) na adresi Ruđera Boškovića 20.
Točnu adresu možete pogledati na Google mapi.


insert google map into website

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete prijaviti putem obrasca (ispod teksta) ili nam se javite na info@mosaicincubator.com.

Prijavite tvrtku

    CEDRA